Pénztárcabarát projektmenedzsment iskoláknak az Easy Projecttel

Date:9/10/2019
Length:4 minutes
Share:

Mint minden más üzletnek, az iskoláknak is számos projektje van, melyek megfelelő menedzsmentet igényelnek. Akár egy olyan egyszerű feladat, mint egy értekezlet megszervezése is frusztráló lehet, ha a dolgok nincsenek megfelelően menedzselve.

Nem szokatlan, hogy egy iskolai értekezlet egy bizonyos napirenddel kezdődik, majd egy teljesen másikkal végződik. Ennek eredményeként a megbeszélés senkinek sem válik hasznára, az egész a hasznos erőforrások , különösen az idő elpazarlása lesz. Az Easy Projecttel az iskolák költséghatékonyan és az erőforrások pazarlása nélkül menedzselhetik kis és nagy projektjeiket. A rendszer az alábbiakkal segíti a munkát.

Lehetővé teszi a költségvetést kímélő projektmenedzsmentet

Az iskolákban gyakori probléma a tőke hiánya. Sok dolgot kell megoldaniuk egy nagyon szoros költségvetéssel. A redundanciák pedig a tőke ellenségei. Amikor senki sem érti a szerepét és azt, hogy a másik személynek mi a feladata, felüti a fejét a redundancia.

A források pazarlása a projektek silány végrehajtását eredményezi, másrészt viszont még a többórás értekezletek is lehetnek hatékonyak, ha minden résztvevő ismeri a napirendet. Az Easy Projects segít az egyértelmű szereposztásban, ami aztán gondoskodik a redundancia mentességről, és segít időt és pénzt spórolni.

Segít a költséghatékony tréningben

Az oktatási anyagok az iskolák oktatási normáinak mozgatói. Az új tanároknak hozzáférést kell kapniuk az oktatási anyagokhoz, hogy megismerjék a normákat, a régi tanároknak pedig biztosítaniuk kell, hogy új kollégáik a dokumentumok legújabb változatát kapják meg.

A dokumentumok menedzselése manuálisan mind időrabló, mind költséges. Az oktatási anyagok frissítése minden papíralapú dokumentum megújítását és a teljes csapatnak való eljuttatását vonja maga után. Az Easy Project lehetővé teszi az iskolák számára az oktatási anyagok létrehozását, verziókezelését és a központi felületen keresztüli elérését, mindezt papír felhasználása nélkül.

Időt spórol az adminisztrációs problémák megoldásával

Az adminisztrációs problémák gyors megoldása egy intézmény sikerének egyik kulcsa. Egy olyan egyszerű dolog is képes zavart okozni a rendszerben, mint egy fontos kolléga szabadsága vagy valakinek a felmondása.

Ezek a problémák csak tovább romlanak, ha a szerepkörök megfelelő kiosztása is kihívást jelent. Az Easy Project menedzsmenttel azonban a szerep- és feladatkiosztás egyértelmű. A feladatok vizuális áttekinthetőségével és az egész projekt kis komponensekre való lebontásával az iskolai adminisztráció számára bármely pillanatban kényelmesen végrehajtható feladat a szerepkörök újra osztása és a feladatok frissítése.

Több projekt menedzsmentje

A kis intézményekben a csapat kicsi, és párhuzamosan sok projektet kell vinnie, hogy mindig nyitva legyenek az ajtók. Mindazonáltal, az egyik csapattag túlterhelése amellett, hogy más tagok terheletlenek, kimondottan rossz forrásfelhasználás.

Ráadásul, ha ez a helyzet áll fenn a forrásokkal, akkor szinte lehetetlen több projektet egymás mellett menedzselni. Ekkor kap nagy szerepet az Easy Project, ami a feladatkiosztást és a forrásmenedzsmentet gyerekjátékká teszi a projektmenedzserek számára azzal, hogy minden pillanatban lehetővé teszi a feladatok nyomon követését, és a szerepkörök újra osztásával megakadályozza a scope túlterjeszkedését.

Az iskolák és más oktatási intézmények számára a kis módosítások tudják elhozni a nagy változásokat. Egy olyan platform, mint az Easy Project biztosítja, hogy az iskolák vezetése egyszerre több feladatot menedzseljen, valamint helyesen ossza be forrásait, amivel a szoros költségvetés mellett is sikeresen elérheti a kitűzött céljait.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések