Vezérigazgatóként mit szeretek legjobban az új Easy Project 11+-ben?

Date:10/26/2021
Length:5 minutes
Share:

Üdv, Filip Morávek vagyok, az Easy Project mögött álló cég, az Easy Software vezérigazgatója. 14 éve kapcsoljuk össze a technológia világát a legjobb projektmenedzsment-gyakorlatokkal. Az új Easy Project 11+ pedig egy kulcsfontosságú mérföldkő ebben a folyamatban. Hadd áruljam el, miért.

Mindenki tudja, hogy a munkakörülmények nagyban befolyásolják a termelékenységünket. Manapság azonban nem a szép iroda és a kellemes munkahelyi környezet a legfontosabb szempont. A 21. században a munkateljesítmény elsődleges területe a virtuális környezet. Napjainkban a különböző tényezők csatlakozása, stabilitása, teljesítménye és használatának könnyedsége befolyásolják leginkább a teljesített munka mennyiségét. Az Easy Project pedig pontosan ezt kínálja.


„Napjainkban a különböző tényezők csatlakozása,
stabilitása, teljesítménye és használatának könnyedsége
befolyásolják leginkább a teljesített munka mennyiségét.”


Már az elejétől fogva azt valljuk, hogy a komplex projekteket korszerűsíteni kell. Ezúttal az a célunk, hogy magával az eszközzel optimalizáljuk az élményt: így könnyebben koncentrálhat a munkára anélkül, hogy kiesne a folyamatokból.

Az új verzió egy kiterjedt megújulás eredménye: az új technológiáknak köszönhetően gyorsabb, stabilabb, és bármilyen hektikus munkafolyamattal tartani tudja a lépést. Az új mobilalkalmazás pedig elérhetőbbé teszi. Az egyedi elemek nagyobb összekapcsoltságának hála minden kéznél van, amire csak szüksége lehet.

Hadd mutassam be az egész csapat nevében, hol fejlődött a leginkább az új verzió.

 

1. Elmetérképek

Mindenki, akinek valaha projektekkel vagy csapattal kellett foglalkoznia, tudja, hogy milyen gyorsan el lehet veszni az információáradatban. Vizuális strukturálással azonban nagyon jól rendszerezhető minden gondolat. Én személy szerint az elmetérképeket hívom segítségül több magánéleti és professzionális feladat megoldására.

Úgy döntöttünk, hogy a 11+ verzióban is elérhetővé tesszük ezt a hasznos eszközt, melynek segítségével könnyedén rendszerezheti gondolatait, megtervezheti a projektrészleteket és gyorsan egyéni projektekhez rendelheti ötleteit. 

  

2. B2B CRM

B2B cégként sziklaszilárd CRM-re volt szükségünk, amellyel a teljes értékesítési folyamatot irányíthatjuk. Így hát létrehoztuk mi magunk az erre szolgáló megoldást, melyet most Ön is kipróbálhat.

A projektmenedzsmentet és az értékesítést nem lehet szétválasztani egymástól. Minél inkább egyesíti a két területet, annál többet nyerhet.

Az új B2B CRM-ünk segítségével egyszerűbben és hatékonyabban kezelheti leadjeit. Bármely lead útját nyomon követheti a legelejétől a legvégéig, miközben teljes képet kap az összes értékesítési tevékenységről, beleértve a partnerhálózatait is.


3. Továbbfejlesztett HelpDesk, végtelen ügyféltikettel

Az Easy Software-nél szeretjük tágabb kontextusban vizsgálni a projektmenedzsmentet. Úgy gondoljuk, hogy a projekt megvalósításába az utógondozásnak is bele kéne tartoznia, amely a projekt leszállítása után esedékes. Ezt a megközelítést ügyfélközpontú projektmenedzsmentnek hívjuk.

Ezt észben tartva hoztuk létre megújított HelpDeskünket. Az eszköz továbbfejlesztett interfészt nyújt ügyfeleinek, és egy fix árért végtelen számú ügyféltikettet kap.


4. Gördülékeny élmény

Mit takarnak az új technológiák? Az új verzió gyorsasága, stabilitása és teljesítménye is tovább lett fejlesztve – mivel gyorsan reagál, több munkát tud elvégezni kevesebb idő alatt. Ahogy már a bevezetőben is utaltam rá, a munkakörnyezet nagyban befolyásolja a teljesítményünket. Ezért „Tizenegy” esetében mi is a szoftver teljesítményére helyeztük a hangsúlyt. Az új Easy Project gyorsabb, egyszerűbb interfésszel rendelkezik, és az egyes elemei jobban össze vannak kapcsolva. Minden úgy van megtervezve, hogy a felhasználó ne essen ki a ritmusból, és arra tudjon koncentrálni, ami tényleg fontos: a munkára.

Hogy a lehető leggördülékenyebbé tegyük az Easy Project élményt, továbbfejlesztettük a keresést dinamikus szűrőkkel, melyek segítségével azonnal pontosabb eredményeket kap, akár projektekre, akár feladatokra, akár az eltöltött időre keres rá. Az optimalizált értesítéseknek köszönhetően még könnyebben eligazodik majd projektjei között. Ez csupán egyet jelent: projektadatoktól túlfűtött e-mailekkel való szőnyegbombázás helyett most bizonyos időközönként küldünk egy áttekintést minden fontos információról.

 

"Napokig folytathatnám az újítások és fejlesztések
felsorolását, de nem szeretném elvenni az idejét a
projektektől. Biztosan állíthatom, hogy az Easy Project 11+
hasznos lesz Önnek abban, hogy sikeresen leszállítsa őket."

Üdvözlettel,
Filip Morávek

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések