Az Easy Project telepítése

Az Easy Project a legújabb telepítési módszereket kínálja. A legnépszerűbb, leggyorsabb és legegyszerűbb mód az Easy Project telepítése a felhőbe, és van egy privát felhő opció a nagyobb biztonság, a teljesítmény és a stabilitás érdekében, és a legújabb megoldás a saját szerverre települ.

Easy Privát Felhő

A privát felhőt azoknak az ügyfeleknek szántuk, akik az Easy Projectnél a leggyorsabb sebességet és elérést, illetve a minősített biztonságot igénylik. A felhő biztosítja az ügyfél dedikált kiszolgálóját, miközben a belső IT erőforrásokat nem terheli meg. Mindig a lehető legközelebb implementáljuk, amely maximális gyorsaságot tesz lehetővé.

Minden a globális felhő Easy Project-ről

Az Easy Project felhő a legmegfelelőbb megoldás a projektjei elhelyezésére. Több mint 20 földrajzi ponton elhelyezkedő szerverfarmjaink a lehető legjobb konnektivitást és teljesítményt teszik lehetővé. A felhőben az Easy Project 11 is elérhető, amely a legújabb Easy Project frissítés, amelyben különös hangsúlyt fektettek a felhasználói élményre és a projektmenedzsment fejlesztésére.

Minden, amit tudnia kell az Easy Project privát szerverről

A szerveres megoldásokat a saját szerverére szükséges teleítpenie. Ilyenkor egy telepítő csomagot kap a szoftverrel + forráskóddal. A szerveres megoldás 3 hónap ingyenes frissítést is tartalmaz. A frissítéseket az Ügyfélzónában lehet letölteni, ahova rendelés után kap belépést. A további frissítések költséggel járnak.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések