Állítsa be saját kezűleg az Easy Projectet ezzel az új bevezetési útmutatóval!

2/6/2020
2 minutes

Az új bevezetési útmutatónk végigviszi Önt az ESSENTIAL és BUSINESS csomag gyors és fájdalommentes adaptációjához szükséges alapvető tudnivalókon. Ennek az útmutatónak a célja, hogy olyan állapotra hozhassa alkalmazását, melyben rövid idő alatt valódi emberekkel egyszerű, valós projektek menedzselését tudja elkezdeni.

Olvassa el a bevezetési útmutatót

VAGY

Ingyenes próbaverzió

Ez a dokumentum nem tartalmazza a PLATFORM csomagot, mivel a PLATFORM csomag mellé erősen ajánljuk egy bevezetés megrendelését. A részletes információk, dokumentációk és minden videós képzés megtalálható a Képzési központ, illetve Dokumentáció részen.

Tegye meg első lépéseit a könnyedebb projektmenedzsment felé! Ismerje meg az Easy Project funkcionalitását és annak valós alkalmazási lehetőségeit!

Az Easy Project 2019 egy professzionális projektmenedzsment software Önnek, csapatának és az egész cégének. A legjobb PM módszertanokra épül, mint a WBS, Gantt diagram, Scrum, Kanban. Olyan modulokkal bővíthető, mint az Erőforrások, Pénzügyek, Help Desk, Üzleti intelligencia, valamint a DevOps eszköztár.

Tegye projektjeit könnyűvé és hatékonnyá már az indulástól, az Easy Projecttel.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések