Elérhető az Easy Project teljes felhasználói kézikönyve

2/27/2019
2 minutes

Szeretné már az Easy Project használatának kezdetétől könnyen és hatékonyan vezetni projektjeit? Fedezze fel a teljes complete Easy Project User Guide.

Ön és csapata (kollégái) számára elérhető a kézikönyv, mely segít projektjei könnyű és hatékony menedzselésében az Easy Project szoftverrel.

Ez a könyv tartalmaz egy gyors leírást az alapvető projekttechnikákról, az ezeket kiszolgáló szoftverfunkciókról, szerepkörökről és felhasználó típusokról, illetve arról, hogyan kezdheti el gyorsan az Easy Project használatát.

A kézikönyv elolvasásával megtanulhatja, hogyan használja ki az Easy Project összes előnyét – legyen szó vízesés vagy agilis projektmodellről, erőforrás és pénzügyi menedzsmentről, vagy más szakmai funkciókról.


Könnyű onboarding és gyors indítás

Az Easy Project kifejezetten projekt és portfolió menedzserek, csoportvezetők és scrum masterek, igazgatók és projekt csapattagok számára került kidolgozásra, mégis könnyen használható bárki számára, aki könnyű, modern és rendszerezett módon szeretné vezetni projektjeit. Kezdjük az Easy Project alap jellemzőivel.

Tegye meg első lépéseit a könnyebb projektmenedzsment felé! Tudjon meg többet Képzési központunkban az Easy Project alapvető funkcióiról és azok alkalmazásáról!


Easy Project 2019 felhasználói kézikönyv

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések