Content

Az első lépések a könnyebb projekt menedzselésben Ismerje meg az Easy Project alapjait, és tanulja meg használatát a Képzési központban!

Szeretné, hogy projektjei egyszerűek és hatékonyak legyenek az Easy Project kezdete óta? Ezután használja a teljes Easy Project felhasználói útmutatónkat.

Gantt diagram

Gantt diagrammal egyszerűen beállíthatja a kezdési és efejezési időpontokat, at időzítést, a mérföldköveket és alapvonalakat. Tudjon meg többet ebből az anyagból.


Portfólió Gantt

Portfólió Gantt lehetővé teszi a projektek teljes áttekintését és tervezésüket fogd és húzd módszerrel.


Munkalebontási struktúra

Első lépések a projekt menedzsmentben a WBS eszköz segítségével. Könnyedén felbonthatja a projekteket kezelhetőbb egységekbe, és teljes rálátása lesz a projektre a különböző szűrők segítségével.


Projekt erőforrás kezelés

A feladatokat könnyen megtervezheti az Erőforrás kezelés eszközzel, kioszthatja őket munkatársainak.


Kanban - személyes és csapat táblák

Az Easy Project sokrétű projekt menedzsment technikákat alkalmaz, beleértve a Kanban agilis módszertant is. A Kanban-táblával könnyedén készíthet áttekintést és frissítheti feladatait. Ezen felül, projekt, csapat és személyes szinten is be lehet állítani. 


Agilis tábla

Az Easy Project Agilis megoldásokat is kínál, mint a Kanban, Scrum, Swimlanes, Hátralékok, Napi eredménykimutatások... nézze meg a videót a további infókért.


Projekt költségterv kiadás-tervezővel

A Költségvetés központi része a sikeres projektmenedzsmentnek. Az Easy Project lehetővég teszi, hogy elkészítse projekt büdzséjét és összehasonlítsa a tényleges kiadásokkal. Követheti bevételeit, költségeit, bérköltségeit és átfogó projekt profitabilitását. 


Alapvonalak

Értékelje a projekt teljesítményét az eredeti tervvel való összehasonlítással. Az Alapvonal rögzíti a projekt pillanatképeit a terv egyes szakaszaiban, lehetővé téve, hogy összehasonlítsa az eredeti tevet jelenlegi teljesítménnyel a Gantt-diagramon belül. 


Erőforrás-menedzsment Irányítópult

Az Erőforrás-menedzsment Irányítópult megmutatja a leginkább és legkevésbé leterhelt felhasználókat, a legtöbb allokált munkaórával rendelkező feladatokat, továbbá diagramokat a dolgozók kihasznált időarányáról. Emellett egy áttekintést nyújt az összes allokált munkaóráról és az allokációban bármilyen ütközést azonnal jelez


Gyorsgombok

A komplett megoldás gyors feladat-szűrésre és delegációra. Ez az eszköz lehetővé teszi menedzsereknek, hogy gyorsan osszanak ki feladatokat a feladatlistából. A Gyorsgombok beállíthatóak, hogy frissítsék a feladatokat előre definiált konfigurációk szerint. A Gyorsgombok rendkívül személyre szabhatóak és egyszerűen létrehozhatóak. 

 


Üzleti irányítópultok

Az üzleti irányítópultok három fő funkcióból állnak: irányítópultok fölötti globális szűrőkből, diagramokból és grafikonokból átkattintásos funkcionalitással és trendvonalakból. Globális szűrők segítségével, egy felhasználó két kattintással rászűrhet az összes vagy csak a kiválasztott modulokra egy személyre szabott oldalon. Diagramokat és grafikonokat lehet konfigurálni, hogy egy specifikus oldalt (dimenziót) mutassanak a diagram értékeire kattintva. Ezen felül, a trendvonalak egy pillantást vetve a kezdőoldalra valós időben mutatnak értékeket és trend-áttekintéseket.


Ellenőrzőlista

Az Ellenőrzőlista kifejezetten hasznos olyan projektek esetén, melyek sok, átfogó leírás nélküli egyszerű feladattal rendelkeznek. Egyszerűen készítsen egy ellenőrzőlistát egy nagyobb feladat alatt és húzza ki a listáról a tételeket, melyekkel már végzett. 


Egyedi mezők

Alakítsa az Easy Projectet a sajátjává az igényeihez szabott, egyedi mezők használatával. Sokféle bejegyzésen lehet létrehozni ezeket és feladattípusok, illetve tulajdonságok alapján lehet láthatóvá tenni őket. 


Megtermelt Érték menedzsment

Határozza meg a projekt hatáskörét és vizsgálja a projekt átfogó teljesítményét a Megtermelt Értékkel (EVM), mely egy kutatásokkal tesztelt módszertana a projekt sikeressége vizsgálatának.


Easy Project 2017 - Könnyű, Vizuális és Professzionális Projektmenedzsment

Könnyű, vizuális, hatékony. Ezek az Easy Project fő jellegzetességei. Fedezze fel kulcs menedzsment eszközök professzionális integrációját, csak úgy, mint a WBS, Gantt, Kanban, Agilis módszertan, Erőforrás-menedzsment, Munkafolyamat és Riport-eszközök. Találja meg a teljes irányítás és maximális hatékonyság új módjait. 


Easy Project 2017 - Vizuális és Hatékony Projektmenedzsment

Az Easy Project webes alapú, együttműködést segítő projektmenedzsment szoftver. Világszerte vállalatok ezrei használják, hogy kezeljék futó projektjeiket, feladataikat, beosztásaikat, erőforrás-menedzsmentjüket, költségvetésüket, jelenléti íveiket, vezetői gyakorlataikat és még sok mást. 


Meeting Szervező

Egy nékülözhetetlen eszköz bármilyen projekt menedzsernek. Az Easy Project segítségével egyszerűen tekintheti meg kollégái és tárgyalótermei elérhetőségét. Pár kattintással létrehozhat értekezleteket és küldhet meghívókat más felhasználóknak. 


Szervezési struktúra

A szervezési struktúra egy fatörzs-szerű hierarchia, melyen belül a szervezet minden felhasználója, kivéve a legfelsőbb, egy másiknak a beosztottja. Ez az elrendezés segít definiálni a feladatok delegációját, koordinációját és ennek felügyelete általánosan a vállalati célok elérésére szolgál. Meghatározza továbbá ki jogosult jóváhagyni a a felhasználók szabadság-kérelmekeit.


Bérlap és jelenléti íven alapuló számlázási kimutatás

Táblázatokból és külső-belső díjakból kombinált információkkal készíthet számlázási és bérköltség kimutatásokat az Easy Projecten belül, melyet tovább küldhet ügyfeleinek a CRM és Partnertörzs integrációnak köszönhetően. 


Portfólió beszámoló

Készítsen portfólió beszámolót és riportokat pár kattintással. Könnyedén készíthet portfólió költségvetést és táblázatot az eltöltött időről, erőforrásokról, stb. Ezt követően, integrált diagramokat és grafikonokat használva átalakíthatja őket egy prezentációra kész teljes riporttá.


Projekt Dokumentumok

Dokumentumokat tölthetünk fel feladatokhoz és projektekhez, majd könnyedén kereshetünk rájuk, szerkeszthetjük online és követhetjük a verziókat. A Dokumentumok modul alatt megtalálhatja a teljes áttekintését az összes csatolmánynak egy egyedi projekten belül és az ezekhez kapcsolódó feladatokat. 


Projekt Ütemterv

Azonnal áttekintheti a projekt célokat, csak úgy, mint mérföldköveket és leszállítandó feladatokat.A Projekt Ütemtervvel egy gyors áttekinthetőben láthatja az egész projekt tervet


Gyors Projekt Tervezés

Az alapvető feladatok adatait (név, időtartam, határidő) felvéve gyorsan tervezhet teljes projekteket. A projektoldal oldalsávján található tervező lehetővé teszi, hogy értekezlet közben jegyzeteljen egyes feladatokon és a projektet előzetesen meghatározó szakaszokon. 


Munkafolyamatok

A Workflow (Munkafolyamatok) segít meghatározni, elvégezni és automatizálni az üzleti folyamatokat, illetve megszünteti a kollégák feladatai közötti koordinációjában a káoszt. Az Easy Project lehetővé teszi, hogy megadjunk feladat és munkafolyamat engedélyeket a felhasználói típus alapján. 

 


Új projektek és sablonok

Készítsen új projekteket és projekt sablonokat pár kattintással az Easy Projectben. Tanulja meg, hogyan állíthatja be a felhasználókat és modulokat, valamint az opciókat.


Jelentéskészítő eszközök

Az Easy jelentéskészítő eszközeivel gyorsan diagrammokat tud készíteni, és sokat segít a hatékonysági jelentés elkészítésében. Válasszon ki egy listát, adja meg a változókat, és már kész is.


Idő követése

Tanulja meg, hogy alkalmazottai hogyan követhetik munkaidejüket, és ezt a menedzserek hogyan ellenőrizhetik.


Erőforrási főterv

Miután megtanulta hogyan oszthatja ki a feladatokat Erőforrási főterv segítségével, láthatja majd, hogy a tervezési folyamat könnyebb, hatékonyabb lesz, az időbeni végrehajtás pedig biztosított.


Feladatok követése

A feladat az Easy Project alapvető rekordtípusa. Tanulja meg, hogyan lehet létrehozni, frissíteni, követni őket ezzel a rövid vdeóanyaggal.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre