Érje el projektcéljait az Easy Project követelménykezelésével!

1/4/2022
4 minutes

Az ügyféligények megfelelő kezelése alapkövetelmény egy jól megvalósított projektnél. A követelménykezelés számos kulcsfontosságú alapelvet tartalmaz, mint például a termékkövetelmények összegyűjtése, elemzése, finomítása és rangsorolása.

Ezeknek az előfeltételeknek köszönhetően Ön képes lesz figyelemmel kísérni és értékelni az egyes iparágakban jelentkező új követelményeket, koordinálni a változásokat, és mindenekelőtt áttekintést nyerhet az ügyféligényekkel összefüggésben végzett munkára.


A V-modell termékfejlesztéshez és teszteléshez

A valós felhasználás csodálatos példája az ISO 26262 vagy Automotive Spice szabványok, melyek a professzionális minőség alapvető mérföldköve például az autók vagy azok alkatrészeinek tervezésénél. Ezek a szabványok egyedi és bevált kapcsolatot követelnek meg a vevő követelményei és a végtermék között. Elméletben a V-modellnek nevezett diagram vizuálisan úgy van kialakítva, hogy ne csak a megvalósítandó feladatok és a követelmények, hanem a projekt életciklusának többi eleme között is elérje a kívánt nyomon követhetőséget.

Követelménykezelés az Easy Projectben

Követelménykezelés az Easy Projectben

Az Easy Project és funkciói révén ezeknek a szabványoknak hatékonyan megfelelhet. A Követelmények nevű Easy Project funkcióban ASIL szint (A-D) szerinti kategorizálással, a megvalósítási feladatokhoz kapcsolva, a feladatok aktuális állapotának nyomon követésével részletesen meghatározhatja a követelményeket és azok biztonsági kockázatait. Ez a részletes nézet közvetlenül elérhető azon végfelhasználók számára is, akiknek a felhő csak a projekt aktuális állapotát figyeli a Követelmények funkcióban.

Követelménykezelés az Easy Projectben

Követelménykezelés az Easy Projectben


Megfelel a funkcionális biztonság nemzetközi szabványának

Az Easy Project ráadásul számos olyan egyéb funkciót kínál, amelyek előre konfigurálva vannak az ISO 26262 vagy Automotive Spice teljes támogatására a V-modell fázisai alapján. Ezeket számos ügyfél eszközkészleteként sikeresen implementáltuk.

Easy Project funkció

ISO26262/Automotive Spice fázis a V-modell alapján

Követelmények

Biztonsági követelmények specifikációja

Wiki

Architekturális és szoftver design evidencia

Repository (pl. SVN, GIT)
integráció + Agilis board

Egység implementáció

Folyamatos integrációs szoftver
(pl. Jenkins) integráció

Automata egységtesztelés

Tesztesetek

Integrációs tesztelés + Biztonsági követelmények ellenőrzése

Ellenőrzés alatt tartani a projektkövetelményeket? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések