Esettanulmány: Így serkentette a növekedés az Easy Software-t egy első osztályú agilis projektmenedzsment eszköz megalkotására

10/18/2022
2 minutes

Olvassa el a történetet arról, hogy az Easy Software nem használt semmilyen erőforrás-kezelő eszközt, mert a hagyományos erőforrás-kezelő rendszer túl részletes volt. Ahogy nőtt a csapattagok száma, úgy nőtt a külsős tagok száma is, és rájöttek, hogy égető szükségük van egy eszközre. Most már minden nap használnak egy új eszközt.

Az Agilis erőforrás kezelés előtt semmilyen eszközt nem használtunk az erőforrás-kezelésre. Miért? Azért, mert számunkra a hagyományos erőforrás-kezelő rendszerek túlságosan a részletekbe vesztek, mivel az órákat mint mértékegységet használják, és az emberi erőforrások részletes kezelésére hivatottak.

Ezért cégünkben minden csapategyénileg kezelte a leterheltségét. Ez működött, amikor még csak 50-60-an voltunk, de aztán elkezdtünk növekedni. A kollégák száma nőtt - a külsős kollégáké napról napra -, és rájöttünk, hogy nagyon nagy szükségünk van egy eszközre. Vezérigazgatónk, Filip Morávek volt az, aki felismerte ezt a belső igényt, és előjött az Agilis erőforrás kezelés eszköz ötletével.

Pontosan tudtuk, hogy mit szeretnénk ettől az eszköztől – globális erőforrás-menedzsmentet, kristálytiszta képet a projektek erőforrás-elosztásáról, a csapattagok láthatóságát és még sok mást.

A fejlesztés és a megvalósítás történetét itt olvashatja. Szeretne többet megtudni az agilis erőforrás-menedzsmentről? Hogyan használjuk ezt a funkciót az Easy Software-ben? Hogyan lehet agilisan kezelni az erőforrásokat? Nézze meg a webinárium felvételét, hogy mindent megtudjon róla.

Olvassa el az esettanulmányt

vagy nézze meg a webináriumot

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések