hu
Language
 • en
 • cs
 • hu
 • it
 • es
 • fr
 • de
 • ru
Machine translation
 • bg
 • dk
 • nl
 • gr
 • il
 • jp
 • kr
 • no
 • pl
 • tr

Ismerje meg az Easy Project 12-t (funkcióáttekintés)

8/30/2022
7 minutes

Új, Agilis erőforrás-menedzsment felülről, intuitívabb, kényelmesebb formában, gyorsabb és átláthatóbb Dinamikus filterekkel, modern technológiákkal és egy megújított felhasználói felülettel megtámogatva.

Az új Easy Project 12 mindezt magában foglalja. Olvasson tovább, hogy megismerje a legújabb funkciókat, melyek segítségével még ma továbbfejlesztheti projektmenedzsmentjét!

Próbálja ki az Easy Project-et most

vagy tekintse meg a webinárium felvételét

Az utóbbi néhány évben az Easy Project lett a tökéletes megoldás feladatok, projektek, vagy akár egész cégek vezetésére! Ebbe a PM-megoldásba fektette bizalmát a világ különböző iparágainak több vezető szereplője, középvállalkozása és csapata. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy könnyebbé és okosabbá tegye a munkáját a rengeteg új funkciót tartalmazó Easy Project 12-re való frissítéssel. A szoftver nagy előnye az alkalmazkodókészség, vagyis az, hogy képes alkalmazkodni a különböző méretű, más-más üzleti területeken dolgozó csapatok, sőt még a látássérült felhasználók igényeihez is.


Agilis erőforrás-menedzsment felülnézetből

El tudja képzelni mi történne, ha a klasszikus erőforrás-menedzsment és az agilis projektmenedzsment legjobb tulajdonságait egyetlen eszközben egyesíthetné? Mi el tudjuk. Ezért mutatunk be egy vadonatúj modult a csapatok és felhasználók projektekhez való egyértelmű, felülről jövő hozzárendeléséhez – Agilis erőforrás-kezelés, beleértve a beépített készségkezelést is. Egy könnyen használható vizuális eszközt, amely a klasszikus erőforrás-menedzsmentre nyújt alternatívát, és ideális segítség, ha egyszerre több mint 10 projekttel foglalkozik.

Az áttekinthetőség és egyszerűség kedvéért ez az eszköz csak alapvető dimenziókat használ (projekt, csapat, dolgozók, idő). A készségmenedzsment segít a szakembereket és szakértőket olyan munkákhoz rendelni, amelyek a legjobban kihasználják képességeiket. Legyen mindig kéznél a projekt, a csapat és az emberek közötti harmonikus együttműködés. Kezelje erőforrásait agilis módon.

Ez a modul az erőforrások optimalizálásának új szintjét és ezáltal a projektmenedzsment általános hatékonyságát jelképezi. Mindezen előnyök összessége kevesebb stresszt, jobb kapcsolatokat, kevesebb konfliktust, pozitívabb légkört jelent a munkahelyen, és végső soron a végfelhasználó számára is jobb leszállítást eredményez.

Agilis erőforrás-kezelés

Agilis erőforrás-kezelés


Intuitívabb és kényelmesebb sablonok

Megváltoztattuk az Easy Project három leggyakrabban használt űrlapját: az új feladat, a feladat frissítése és az eltöltött idő rögzítése sablonokat. Ezek a módosítások magukban foglalják a hierarchikusan rendezett mezőket, amelyek jobban és áttekinthetőbben vannak elrendezve, így egyszerűsítve a munkafolyamatokat. Az eredeti három, különböző formanyomtatványt felváltotta az egy oszlopban lévő alapformanyomtatvány, így minden szükséges információt egy helyen megtalál.

Hasonló módon javítottuk a munkatársak feladathoz való hozzáadására szolgáló űrlapot, az eltöltött idő rögzítését, valamint a mellékletek villámgyors hozzáadását a fájlnak a feladat megfelelő mezőjébe való húzásával („fogd és vidd”). Az újragondolt űrlapok egy új navigációs modult is tartalmaznak a jobb oldalon, amelynek segítségével gyorsan eljuthat a kívánt adatblokkhoz. A feladatokkal való munka így általában gyorsabb és áttekinthetőbb, mint korábban.


Gyorsabb és átláthatóbb Dinamikus szűrők

Egy másik fejlesztés a Dinamikus szűrők nevű funkciót érinti, amely ezentúl a felhasználók listájában található. Tartalmazza a mentett és alapértelmezett szűrők átfogó kezelését, egy új gombot az oszlopszélesség egyenletes beállításához, a cím és a színezett cellák megjelenítéséhez/elrejtéséhez, és néhány más újdonságot.

A Dinamikus szűrők legnagyobb hozzáadott értéke a gazdag szűrőbeállítás, amelyet könnyen elmenthet és később bármikor újra felhasználhat, ahelyett, hogy manuálisan kellene beállítania azt minden alkalommal. A kiválasztott mezőkhöz saját színt rendelhet, így vizuálisan megkülönböztetheti őket egymástól. A csapatban lévő személyek bármilyen tulajdonság alapján szűrhetők, ami nagyban megkönnyíti például az erőforrás- vagy HR-menedzserek munkáját. Ugyanezt lehet tenni a leadekkel vagy ügyfelekkel is, amit a változatosság kedvéért az üzleti tanácsadók és az ügyfélszolgálati személyzet is értékelni fog.

A legjobb az egészben, hogy mennyire dinamikus – a szűrt eredmények már a szükséges szűrési feltételek megadása közben, valós időben jelennek meg. Bármely szűrő megváltoztatásához mindössze két kattintásra van szükség, hogy azonnal lássa a frissített eredményeket. A fenti fejlesztések mellett az új szűrők felhasználóbarátabbak is: a hosszú szövegeket például mindig teljes terjedelmükben látja. Ha nem tetszenek a Dinamikus szűrők, még mindig lehetősége van a régebbi, statikus szűrőkre váltani.

Dinamikus szűrők

Dinamikus szűrők


Modern technológiákra épült

Hosszú távú elköteleződésünk, hogy az Easy Project összes részét a legújabb verziókra frissítsük. A legmodernebb technológiáknak – például a Ruby 3, a Vite.js és a Vue 3 támogatásának – köszönhetően projektmenedzsment-szoftverünk új verziója nemcsak gyorsabb, hanem biztonságosabb is az esetleges adatszivárgásokkal szemben.


A felhasználói felület újragondolása

Az új, 12-es verzióval együtt a kék színárnyalat és a betűtípus változása révén grafikai frissítés is érkezik. A megújult betűtípust gondosan kidolgozták és számítógépes képernyőkre tervezték. Magát az alkalmazás felhasználói felületét is teljesen újratervezték a felhasználói élmény javítása érdekében.

Sötét téma

Sötét téma


Konklúzió

Amint arról meggyőzödhet az új verzió bemutatásából, vagy az ingyenes, 30 napos próbaverzióból, valóban rengeteg változás történt, amelyek közül néhányat első pillantásra észre fog venni. Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van a frissítéssel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálati szakembereinkkel. Javasoljuk, hogy a frissítés előtt olvassa el az összes változtatást.

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések