Melyek az Easy Project újdonságai?

5/2/2023
1 minute
Akos Horvath

Folyamatosan fejlesztéseket végzünk az Easy Projecten, és az elmúlt hónapokban a következőket adtuk hozzá az Önök visszajelzései alapján: továbbfejlesztett képfeltöltés, keresés és Egyedi Kanban.

A képfeltöltés és szerkesztés következő szintje

Megoldottuk felhasználónink legfájdalmasabb pontjait a képfeltöltéssel, így most már mindenki képes:

  1. a képek szerkesztésére – igazítás, méretezés, minden feltöltött kép könnyen megtalálható
  2. minden feltöltött kép könnyen megtalálható - így könnyebbé vált a jegyzettáblákon, a projekt áttekintőkön, a felhasználói aláírásokban és a helpdesk e-mail sablonokban a céges bannerek és logók elhelyezése
  3. a kép előnézetének megtekintése és megjegyzés hozzáadása
  4. próbálja ki a gifeket - ha szeret viccelődni :-)

A képekkel való munka most már sokkal felhasználóbarátabb, amit főleg a vizuálisan orientáltabb kollégák - mint a UX designerek, grafikusok vagy marketingesek - fognak értékelni, de mindenki hálás lesz azért, hogy többé nem kell azon gondolkodnia, vajon hová tölthet fel képeket, és hová nem. Mostmár szinte minden funkcióban elérhető a képfeltöltés.

Tudjon meg többet!

Kényelmesebbé tettük a keresést

Milyen gyakran kell keresnie valamit az alkalmazásban? Ez az egyik leggyakrabban használt funkció, ezért azt akartuk, hogy kényelmesebben és hatékonyabban működjön.

Ez a három legnagyobb változás:

  1. Mi keresünk, miközben Ön dolgozik - nem kell többé entert nyomnia, azonnal megkapja a találatokat
  2. Tekintse meg korábbi kereséseit közvetlenül a keresőmező alatt
  3. Testreszabhatja a keresést - tudjuk, hogy minden egyes felhasználó igényei eltérnek, gyakran attól függően, hogy melyik részlegen dolgozik. Ha a sales csapat tagja, állítson be keresést pl. a Számlákra vagy a lead-ekre, fejlesztőként a feladatokra, projektmenedzserként a projektekre!

Az egyedi kanban kibővíti a korábbi kanban tábla lehetőségeit

Az eredeti Kanban továbbra is létezik Project Kanban néven, de az egyedi kanban lehetővé teszi bármilyen feladatok listájának bemutatását bármilyen indítópulton, oldalon vagy projekt áttekintőn. A legnagyobb különbség az, hogy az egyedi kanban nem működik a backlogon, ehelyett ott a feladatok szűrése és rendezése használható.

Használja az egyedi kanbant vállalata több olyan részlegében, ahol a felhasználóknak szigorú lépéseket kell követnie, mint amilyen a HR és a Pénzügy!

Tudjon meg többet!


Hogyan működnek az Easy Project verziókiadások?

Az Easy Project főverziója évente egyszer kerül kiadásra, ami idén szeptember-október magasságában történik majd meg. Többek között egy teljesen új alkalmazás design-t és Scrum Boardokat érkeznek az új verzióval.

Év közben minden hónapban kiadunk egy kisebb verziófrissítést. A fent említett új funkciók ingyenesen érhetők el ügyfeleink számára a felhőn és a szerveren a 12-es verzióban, amennyiben érvényes frissítésekkel rendelkeznek. Ezeken kívül két bővítményt adtunk ki az év során: a Tudásbázis 2.0-t és az Eszköz- és Konfiguráció Menedzsmentet.

Ezeket a funkciókat az Önök visszajelzései alapján hoztuk létre. Lennének további fejlesztési ötletei? További fejlesztési ötletei vannak? Több módja is van annak, hogy bevonódjon az Easy Project fejlesztésébe:

  1. Lépjen be a Portálra, értékelje, kommentelje mások ötleteit,
  2. Lépjen be a Portálra, és javasoljon fejlesztéseket
  3. Küldje el fejlesztési ötleteit a feedback@easysoftware.com címre

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések