hu
Language
 • en
 • cs
 • hu
 • it
 • es
 • fr
 • de
 • ru
Machine translation
 • bg
 • dk
 • nl
 • gr
 • il
 • jp
 • kr
 • no
 • pl
 • tr

Az Easy Project hatékony alkalmazása vállalkozásában

8/2/2022
7 minutes

Az Easy Projecttel nyomon követheti projektjeit és növelheti üzleti hatékonyságát. A szoftver segítségével különféle tevékenységeket végezhet el, melyekkel gördülékenyebbé teheti üzleti folyamatait. Amikor saját csapattal rendelkezik, mindig felügyelnie kell a teljesítményüket, a projektjeiket, és akadálymentesen kell kommunikálnia velük.

Ezért egy olyan folyamatot kell kidolgoznia, amellyel mindez lehetséges. Egy kollaborációs felület nélkül ez igen nagy kihívást jelenthet. Ezek az eszközök ugyanis növelik a hatékonyságot, és segítségükkel jobb eredményeket érhet el. Sok Easy Projecten dolgozó vállalattulajdonos azonban nincs tisztában azzal, hogyan használhatná ki maximálisan ezt a projektmenedzsment-eszközt. Íme néhány mód arra, hogyan használhatná ki a leginkább az Easy Project-rendszert üzleti növekedése elősegítésére.


1. Kiegészítő projektmenedzsment-funkciók

Az Easy Project egy nyílt forráskódú alkalmazás, amely számtalan funkcióval és lehetőséggel van felszerelve. Nem véletlen, hogy annyi cég hagyja ott a konkurens menedzsmentszoftvereket az Easy Project javára. Ennek egyik oka a különféle pluginok és egyéb alkalmazások árának növekedése. A Jira esetében például minden egyes plugint külön meg kell vásárolni. Az Easy Project esetében egyszerűen csak kiválasztja a három verzió egyikét. Mindegyik más-más funkciókkal bír, melyeknek köszönhetően a legtöbb feladatot egyetlen felületen végezheti el.


2. Magas szintű biztonság az Easy Projecttől

Az Easy Project maximális biztonságot nyújt felhasználóinak. Az Easy Projecttel továbbfejlesztheti haladó biztonsági eszközeit és bármilyen adatvédelmi incidens és csalás ellen bebiztosíthatja magát. Íme néhány Easy Project által nyújtott biztonsági funkció:

 • Komoly adatvédelmi irányelvek.
 • Aktív tűzfal.
 • Hatásos adattitkosítás.
 • Egyedi klaszter minden egyes ügyfélnek.
 • Gyakori biztonsági mentés.
 • Minőségi funkciók.

Az Easy Project folyamatosan frissíti az egyes funkcióit, hogy ne kelljen biztonsági rések miatt aggódnia. Végzetes csapást mérhet vállakozására, ha a biztonságon akar spórolni, ezért nyújt Önnek az alkalmazás maximális védelmet. Kétlépcsős bejelentkezéssel védi meg a hekkertámadásoktól.


3. Megállapodás az Easy Project-szolgáltatóval

Az Easy Project megvásárlásával lényegében szolgáltatóként bérel fel minket, és aláír velünk egy szolgáltatási szint szerződést (SLA). Támogatjuk igényei és kérései megvalósításában, és segítünk, hogy maximálisan kihasználhassa az Easy Project előnyeit. Segítünk megnövelni válaszidejét és teljesítményét, ami a dolgozók teljesítményének növekedését fémjelzi. Röviden tehát tervezünk Önnek egy Easy Project-eszközt, és segítünk megérteni a szoftver haladó és bonyolultabb funkcióit.


4. Az eszköz személyre szabása

Az Easy Project nem csupán egy menedzsmenteszköz, hanem egy rugalmas, személyre szabható szoftver, amely megfelel csapatának és követelményeinek. Mivel nyílt forráskóddal rendelkezik, letöltheti a forráskódot és igényeinek megfelelően nyúlhat bele a szoftverbe. Ez inkább egy Easy Project által nyújtott szolgáltatás, mintsem jellemző. Tegyük fel, hogy egy hatalmas, több részleggel rendelkező céggel rendelkezik: az adott részleg követelményeinek és kivitelezésének megfelelően alakíthatja a szoftvert.


5. A csapat teljesítményének mérése

Az Easy Projecttel mérheti, mennyire teljesítenek jól dolgozói. Ez a képzések alatt is segítségére lesz. Nyomon követheti dolgozói napi teljesítményét, hogy fel tudja mérni, kik a legjobban és a legrosszabbul teljesítők. Így láthatja, milyen problémákkal küzdenek legalacsonyabban teljesítő munkatársai, és elősegítheti teljesítményük javulását. Minden projekt idejét Ön menedzseli, és megvizsgálhatja, mely projektek telnek több időbe.


6. Felhasználói szerepkörök és felelősségek meghatározása

Az Easy Project segítségével minden egyes felhasználó szerepét meghatározhatja aszerint, hogy hivatalosan hova tartoznak. Továbbá, minden dolgozó felelősségeit meghatározhatja szerepkörüknek és feladataiknak megfelelően. Így a kollegák csak azokat a projekteket tekinthetik meg, amiken dolgozniuk kell. Ezzel növelheti a koncentrációt, hiszen egyedül arra a projektre fókuszálnak, amelyet rájuk szignált.


További funkciók

Az Easy Project elsősorban projektmenedzsment-eszköz, de több funkcióval bír, bővítve a szoftver nyújtotta lehetőségek tárházát. Íme néhány feladat, melyet az Easy Projectbe integrált funkciókkal végezhet el.


1. Pénzügymenedzsment

Rögzítheti és nyomon követheti vállalkozása kiadásait és pénzügyeit. Az Easy Projectnek köszönhetően nem kell további szoftvereket letöltenie a könyveléssel kapcsolatos teendők elvégzéséhez. Az Easy Projecttel pénzügyi tevékenységeit is vezetheti. Továbbá, a különféle funkcióknak köszönhetően egy kattintással hozhat létre költségvetésbecsléseket ügyfeleinek. Azonnali e-maileket is kiküldhet nekik, melyekben különféle jelentéseket és dokumentumokat csatolhat.


2. Termékmenedzsment

Az Easy Project lehetővé teszi termékek létrehozását, kezelését és módosítását. Így könnyebben vezethet leltárt készleteiről. Nem csupán leltárával lehet tisztában, de a készletektől kezdve az eladásokon át a leszállítandókig minden tevékenységet elvégezhet, és a leltárban található elemek árát is kezelheti. Ennek következtében hatékonyabb és hibáktól mentes lesz termék- és árkezelése.


3. Dokumentumkezelés

Az Easy Projecttel dokumentumait is menedzselheti. Ezen funkció segítségével rendszerezheti iratait. Az eszközzel létrehozhat újakat, és kezelheti meglévő dokumentumait. Így az Easy Projectben szemmel tarthatja összes értékes iratát. A legjobb része pedig az, hogy bármilyen eszközről hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz, hiszen az Easy Project felhőalapú adatbázissal operál.


4. HR-menedzsment

Az Easy Projectet HR-menedzsmentre és hasonló feladatok elvégzésére is használhatja. HR-csapatai például minden dolgozóról profilt készíthetnek. E profilok tartalmazzák személyes adataikat, teljesítményüket, munkaóráikat, szerepköreiket és felelősségeiket.


Konklúzió

Az Easy Project egy nyílt forráskódú alkalmazás, melynek kódját letöltés után saját igényeihez és szokásaihoz igazíthatja. Ha pedig nem talál egy olyan szakértő IT-csapatot, ami a felsorolt feladatokat és tevékenységeket az igényeihez mérten elvégzi, mindig hozzánk fordulhat kéréseivel. Elvárásainak megfelelően testre szabjuk az alkalmazást, és segítünk Önnek és dolgozóinak, hogy beható ismeretekkel rendelkezzenek az eszközről.

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések