Esettanulmány: Hogyan váltott a Promatech egy egységesített rendszerre minden egyes alkalmazottja számára

11/29/2022
2 minutes
Olvassa el a történetet arról, hogy a Promatech, egy ipari automatizálási megoldásokat kínáló vállalat hogyan használt elavult eszközöket a belső folyamatokhoz. A cégnél hiányzott egy modern, egységesített platform egy minden alkalmazott számára elérhető, rugalmas rendszerrel. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan segített az Easy Project a Promatech-nek mindezt elérni.

A szoftverbevezetés előtt a Promatech olyan klasszikus módszereket és eszközöket használt, mint az Excel alapú követési rendszerek külön-külön minden részleg számára – nem volt egységesített platformjuk.

A bevezetés előtt egy felmérési fázis zajlott, mely során egy teszt környezet került bemutatásra. A jóváhagyást részletes bevezetés követte a kulcsfelhasználók aktív részvételével. A bevezetést 2 hónap alatt hajtották végre.

Angol és magyar nyelvű projekt sablonok, illetve szerepkörök és engedélyek kerültek létrehozásra minden felhasználótípus számára. A struktúra a szervezeti felépítésen alapult, bizonyos tagok számára teljes áttekintést biztosítva minden funkció fölött.

A Promatech a felhő alapú megoldást választotta üzemelésük természetéből adódóan, mivel számos alkalmazottjuk helyszíni kiszállásokon telepíti vagy javítja a gépeket. A fő cél az volt, hogy mindenki számára rugalmas rendszert biztosítsanak.

A végrehajtás történetét itt olvashatja.

Olvassa el az esettanulmányt

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések