hu
Language
 • en
 • cs
 • hu
 • it
 • es
 • fr
 • de
 • ru
Machine translation
 • bg
 • dk
 • nl
 • gr
 • il
 • jp
 • kr
 • no
 • pl
 • tr

Az új Easy Project 11 legfőbb előnyei a projektmenedzserek számára

5/25/2021
6 minutes

A projektmenedzsment kemény dolog, mi? Minden oldalról kérdésekkel, panaszokkal és határidőkkel támadják. Így hát fontos, hogy legyen mellettünk egy jó partner: egy hatékony projektmenedzsment szoftver, melyben minden munkánkhoz szükséges eszköz megtalálható.

Projektmenedzsment közben sokszor érzi úgy az ember, hogy több dologra lenne szüksége, ami azonban általában csak káoszhoz vezet. Mennyivel okosabb megoldás, ha minden szükséges eszköz és funkció megtalálható egy helyen – pont mint az új Easy Project 11 esetében! Nézzük meg a legfőbb előnyeit a projektek kezelése során!

 

1. Dolgozzon nyugodtan, összekapcsolt eszközökkel!

Sokféle eszköz létezik az együttműködésre - és pont ez a probléma. Tegyük fel, hogy 6 ember dolgozik a projektjén, 3-4 különböző eszköz felhasználásával (alkalmazások üzenetküldésre, táblázatkezelésre, pénzügyek kezelésére és időkövetésre stb.). Emiatt a csapat figyelme szétszóródik, a kommunikáció pedig akadozott lesz. Végeredményként a kollegái értékes időt vesztenek azáltal, hogy különböző programok közt kell ugrálniuk.

Segítsen csapatának a hatékony munkavégzésre koncentrálni egy olyan eszköz használatával, melyben minden funkció megtalálható. Hogyan? Ha minden egy helyen van, akkor minimálisra csökken az az idő, amit az üzenetek és az Excel-táblák közt keresgélve töltene. Ahogy Filip, a CEO-nk is mondaná: „Az Easy Projectben lévő eszközök olyanok, mint a kerítés nélküli szomszédok.” Az Easy Project 11-gyel könnyedén leszállíthatja projektjeit: 

 

Ötletbörze a WBS elmetérképekkel, és új feladatok közvetlen létrehozása és kiosztása

A Gantt-diagram automatikus létrehozása a WBS alapján.
Láthatja a projektben elvégzendő lépések láncolatát.

Szükséges erőforrások elosztása az Erőforrás-menedzsment segítségével

A projektfeladatok mindennapos végrehajtása a személyes feladatlista vagy a Kanban/Scrum-táblák segítségével

Fedezze fel az Easy Projectet most

 

2. Kevesebb beszéd, több cselekvés

Legyen hatékonyabb kevesebb idő alatt. Ha minden egyes projektben tett lépésről értesítést kap, le fog ragadni a mikromenedzsment szintjén. Ezt pedig biztos, hogy nem szeretné! Az okosértesítéseknek köszönhetően azonban megadott időközönként áttekintést kap a projekten végzett munkáról ahelyett, hogy postaládája tele lenne folyamatos értesítésekkel.

Az egyéni irányítópultok segítségével testre szabhatja a „priorizáló mátrixát”, hogy első pillantásra átlásson minden fontos információt. Melyik feladatok mennek simán? Melyek vannak veszélyben? Az okosértesítések és egyéni irányítópultjának kombinációja azonnali választ nyújt kérdéseire.

 

3. Dolgozhat menet közben is

Van, hogy csak gyorsan ellenőriznie kell projektjei állapotát, vagy hozzászólást kell fűznie egy feladathoz, de nincs elérhető távolságban a laptopja. Nem kell aggódnia, hiszen az Easy Project mobilalkalmazás segítségével bárhonnan felügyelheti projektjei előrehaladását.

Az applikáció Androidon és iOS-szen is fut, és minden megtalálható benne, mely az alapvető, de fontos feladatok végrehajtásához szükséges menet közben: Feladatkezelés, Projektáttekintés és Időkövetés.

Easy Project mobilalkalmazás

Easy Project mobilalkalmazás

Get it on Google Play   Get it on iTunes

 

„Az Easy Project legújabb verziójának elkészítésekor azt
tartottuk szem előtt, hogy a modern projektmenedzsernek
okosan kell dolgoznia, és mindig mobilisnak kell maradnia.”

 

4. Határok nélküli együttműködés

A távolról végzett csapatmunka sokkal egyszerűbb, ha az alkalmazott PM szoftver készen áll a feladatra. Az Easy Project 11 tökéletesen működik távmunka, irodai csapatok és kombinált csapatok esetén is. Már jóval a COVID-19 előtt fel voltunk készülve a távmunkára, így a legújabb Easy Project is ebből a tudásból profitál.

Nem számít, hogy szabadúszói (vagy érintettjei) mérföldekkel, országokkal vagy akár kontinensekkel arréb vannak. Az Easy Project 11 az a hely, ahol mindannyian találkoznak. És nem csak az Időkövetésben! Ossza meg a WBS elmetérképeket és a Gantt-diagramot az egész csapattal, hogy mindenki egyszerűen átlássa, hogy halad a projekt. A térképeknek köszönhetően sokkal egyszerűbben megérti majd mindenki, hogy egyes feladatok hogyan kapcsolódnak egymáshoz, a Gantt-diagram pedig átlátható képet ad a projekten végzett munka ütemezéséről.

 

Összegezve

Manapság minden projektmenedzsernek szüksége van egy PM szoftverre. Egy olyan eszközre, mely hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi munkáját azáltal, hogy felgyorsítja, átláthatóbbá és mobilisabbá teszi azt. Az Easy Project legújabb verziójával – az Easy Project 11-gyel – megbízhatóbbá válnak a projektmenedzsment fázisai, és ezáltal csapata is: függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak, vagy milyen nagyszabású a projekt. Írja meg nekünk különleges igényeit, és következő projektjéhez összeszedjük Önnek a legjobb funkciókat.

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések