Hogyan segíti szoftverfejlesztő csapatát az Easy Project

11/15/2022
7 minutes
Minden szoftverfejlesztő csapatnak szervezetten és tervszerűen kell megközelítenie a projektet a lehető leghatékonyabb működés érdekében. Az Easy Projecthez hasonló projektmenedzsment-eszközök tehát hatalmas jelentőséggel bírnak a munkaminőségükben.

Az Easy Project végtelen számú funkciót és eszközt kínál a projektcsapatnak, ami elősegíti a projekt hatékonyságát.

Mivel a szoftverfejlesztés megköveteli a fejlesztőktől, hogy fix leszállítási időkeretek között gyorsan végezzék a munkájukat, az Easy Project elengedhetetlen felületté válhat munkájukhoz. A projektmenedzser fő feladatai közé tartozik a problémák nyomon követése és a csapat számára lehető legmegfelelőbb projekttervezés. Az Easy Project ideális arra, hogy simább munkafolyamatot alakítson ki a szoftverfejlesztő csapatban.

Bár az Easy Project tökéletes az ilyen csapatok számára, nyílt forráskódjának és gazdag funkcióinak és lehetőségeinek köszönhetően ugyanolyan jó választás lehet más fejlesztők számára is. Kimondhatjuk, hogy az Easy Project egy teljes körű eszköz, amely bármilyen területen a projektmenedzser segítségére lehet.


Használja ki az agilis funkciót!

Az Easy Project egy nagyszerű agilis funkcióval rendelkezik, amely olyan projekt- és feladatelrendezést nyújt a szoftverfejlesztőknek, amivel csökkenthetik a leszállítás idejét. Az agilis megközelítés szoftverfejlesztésben való használatával a csapat megfelelő eredményeket produkálhat az ügyfeleknek. Az agilis megközelítés segítségével a szoftvercsapatok elérhetik az alapvető céljukat, és határidőn belül teljesíthetik az ügyfél kéréseit. A vízeséshez képest az agilis módszer olyan interfésszel dolgozik, ami hatékonyabb kommunikációt és egy felhasználóbarát felületet biztosít.

Az agilis megközelítésben a felhasználók kisebb részekre bonthatják a projektet, ami hatalmas jelentőséggel bír a csapat teljesítményére nézve. A fejlesztőcsapat a kisebb feladatokra bontott projektet sokkal nagyobb pontossággal és gyorsasággal végezheti el. Minden feladat az agilis táblán jelenik meg, amelyet teljes mértékben személyre szabhatnak a felhasználók. Az agilis funkció alakíthatóvá és transzparenssé teszi a szoftverfejlesztő csapat számára a projektleszállítást.

Továbbá, a feladattábla igencsak elérhetővé teszi a feladatokat, és mindig az arra legmegfelelőbb csapattaghoz rendeli őket. Így minden egyes ember megnézheti a feladatokat, hogy kik a felelősek az elvégzésükért, és meddig kell befejezniük azokat. Az agilis funkció emellett lehetővé teszi az azonnali személyre szabást, hogy bármilyen eltérést a feladatokban azonnal orvosolni lehessen.

A feladattáblának köszönhetően a felhasználók a sprinttervezőt is engedélyezhetik, amellyel a fejlesztőcsapat sprintszakaszokat és -verziókat készíthet. Az agilis feladattábla abban is segít, hogy a felhasználók nyomon kövessék adott feladatok előrehaladását, frissítsék őket, kommentáljanak rájuk, és kövessék egy konkrét projekt idejét.

Használja a Help Desk-funkciót a hatékonyabb ügyfélszolgálatért!

A Help Desk-szolgáltatás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szoftverfejlesztő csapat megfelelő ügyfélszolgálattal rendelkezzen. Miután a fejlesztőkből álló csapat leszállítja projektjét, esélyes, hogy számtalan hibával és javítanivalóval találják szembe megukat. Emellett a projekttel kapcsolatos kérdésekkel is számolniuk kell.

Az Easy Project Help Desk megakadályozza a szoftverfejlesztő csapatot leterhelő kérdések felgyülemlését. Emellett lehetővé teszi a gyors és pontos válaszadást az ügyfeleknek. Nagyszerű funkciókkal rendelkezik, melyek javítják a szoftvercég ügyfélszolgálatát. A Help Desk-szolgáltatás egy jobb alternatíva az e-mailekre, ha kéréseket vagy javításokat kell kezelnie. Minden fontos ügyfélüzenetet egy helyen tart.

A Help Desk másik funkciójába a csapatteljesítmény automatizálása is beletartozik, amelynek köszönhetően jobban átláthatja, hogyan teljesít a csapat. Segítségével a szoftvercsapat tagjai rájöhetnek gyengeségeikre, és összedolgozhatnak annak érdekében, hogy megfelelően kezelhessék azokat.

Az e-maileket rendszerező funkciójának hála a fejlesztők sokkal gyorsabban és biztonságosabban reagálhatnak az ügyfélmegkeresésekre. A Help Deskkel az üzeneteket konkrét szoftvercsapattagokra szignálhatja, ezzel is biztosítva, hogy a beérkező üzenetek eljutnak a megfelelő emberhez. Ezenkívül előre megírt válaszokat is biztosít a felhasználóknak, így a fejlesztők sokkal gyorsabban reagálhatnak a gyakori kérdésekre.

Összességében az Easy Project hihetetlen funkciókat és eszközöket nyújt, melyek javítják a cég ügyfélszolgálati teljesítményét. Az ügyfélszolgálati aspektus pedig bármilyen cég hírnevét növelheti.

A nyílt forráskodú platformok előnyei

Az Easy Projecthez hasonló nyílt forráskódú platformok sokkal több szabad teret biztosítanak a szoftverfejlesztőknek. A nyílt forráskód azt jelenti, hogy a fejlesztő a saját preferenciái szerint módosíthatja a szoftverkódot. Az Easy Project egy felhasználóbarát és nyitott környezetet biztosít a fejlesztőcsapatnak egy sokkal biztonságosabb és stabilabb felhasználói interfésszel.

Ha számításba vesszük, hogy milyen mélységekben módosíthatják a fejlesztők az Easy Project kódját, nagy hatással bírnak az eszköz biztonságára. A fejlesztők könnyedén meghatározhatják és kijavíthatják a hibákat rögtön azután, hogy felfedezték azokat. Végső soron mindez lecsökkenti a műveleteket fenyegető kockázatokat, és elősegíti a zavartalan, gördülékeny munkafolyamatot.


Nem köti meg a szoftverfejlesztő csapat kezét

Az Easy Project-szoftver nyílt kódjának köszönhetően a fejlesztőcsapatnak nem kell frissítésekre vagy hibajavításokra várnia, hiszen lehetővé teszi, hogy maguk a fejlesztők vigyék véghez a változtatásokat. A szoftverfejlesztők az Easy Project egyszerű telepítési folyamatát is kihasználhatják.

Ezenkívül a szoftver nem szab korlátokat a fejlesztői csapatnak a számos szolgáltatás és bővítmény miatt. Felesleges frissítésekkel és javításokkal sem kell megküzdeniük. Az Easy Project egyszerű és letisztult elrendezése megfelelő felületet biztosít a szoftverfejlesztők számára.


Konklúzió

A fejlesztőknek van az egyik legnehezebb dolga a világon. Komplex projekteket kell leszállítaniuk, amelyek megfelelnek az ügyfél igényeinek. Rengeteg kemény munkát, tudást és kitartást kíván meg a részükről. Arról már nem is beszélve, hogy milyen növekvő nyomást gyakorol rájuk napi szinten a határidőknek való megfelelés. Az Easy Project – ahogy a hasonló szoftverek – némi megkönnyebbülést nyújt a fejlesztőknek, és elősegíti együttműködési törekvéseiket az ügyfelek előtt. Számos funkciójának köszönhetően lényegesen megkönnyíti a fejlesztők munkáját.

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések