Miért van szüksége az Easy Project felhőalapon üzemeltetett eszközére, hogy gördülékenyebbé tegye projektmenedzsmentjét

6/21/2022
8 minutes

Általánosságba véve, az üzemeltetés (hosting) fogalma azt jelenti, hogy helyet biztosítunk az interneten egy weboldalnak, programnak vagy szoftvernek, hogy több emberhez eljuthasson. Az ilyen formában üzemeltetett Easy Project is hasonlóan működik.

Akárcsak bármely másik alkalmazás, az Easy Project projektmenedzsment-szoftvert valamilyen módon üzemeltetni kell, hogy egy cégen belül több ember számára hozzáférhető legyen.

Bár egyedül is üzemeltetheti az Easy Projectet azáltal, hogy saját szerverét használja, vagy egy harmadik félen keresztül vásárol helyet egy webes szerveren, ezek a megoldások gyakran drágábbak, fenntartásuk pedig nem egyszerű.

Ha az Easy Project által üzemeltetett megoldást választja, akkor minden ezzel kapcsolatos teendőt és folyamatot az Easy Project lát el, egy kényelmesebb, biztosabb megoldást nyújtva Önnek, amely talán meglepő, de jutányosabb is. Az alábbiakban felsoroltunk néhány okot, amiért érdemes az Easy Project által üzemeltetett lehetőség mellett dönteni.


1. Beállítás, költségek és fenntartás

A költség az egyik legfontosabb, leglényegesebb funkció, amelyet a cégeknek és az egyéneknek is számításba kell vennie. Ahogy azt már korábban is említettük, egy projektmenedzsment-eszköz használata olyan többletköltséget vonhat maga után, mint pl. a beállítás, az üzemeltetés, a fenntartás és a hardver költségei, illetve egyéb kiadások. Bár az Easy Project által üzemeltetett alkalmazás használata havi díjjal jár, a szolgáltató intéz mindent a beállítástól kezdve az üzemeltetésen át egészen a fenntartásig, ami nem csupán kényelmesebb, de költséghatékonyabb is.

Már beszéltünk a beállítással és fenntartással kapcsolatos költségekről, itt azonban még nincs vége. A beállítási és fenntartási folyamatok megértése nehézséget okozhat sokak számára, hiszen a beállítási folyamat adatbázis-konfigurációt és egyéb, bonyolultnak tűnő lépéseket igényel. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül lehetetlen megcsinálni; azonban mindenképp előnyösebb ötletnek tűnik, ha talál egy kényelmesebb megoldást, ami mindezt magában foglalja.

Következésképpen azt mondhatjuk bármely szervezetnek vagy egyénnek, aki egy kényelmes, költséghatékony megoldásra vágyik, hogy az Easy Project üzemeltette megoldás a legjobb opció, ha időt és erőforrásokat szeretne megspórolni.


2. Biztonság

Az internethasználat iránti fokozottabb hajlam és az internetre való támaszkodás következtében a biztonság kérdése az elmúlt néhány évben igencsak hangsúlyos szerepet kapott. A szervezetek megértették, milyen fontosak az adataik és információik, és hogy ezen adatok biztonságának a legfőbb prioritást kellene élveznie. Továbbá, néhány – érzékeny adatokkal foglalkozó – szervezetnek gyakran igen szigorú adatvédelmi törvényeknek és szabályozásoknak kell megfelelnie.

Az Easy Project által üzemeltetett eszköz, legyen akár házon belüli vagy felhőalapú, biztonságosabb megoldásokat nyújt olyan tanúsítványokkal, mint az ISO/IEC 27001:201, a PCI DSS Level 1, a Cloud Security Alliance (CSA) STAR self-assessment és a PCI DSS Level 1.

A lényeg, amit ebből a szakszórengetegből érdemes kiszűrni az az, hogy az Easy Project üzemeltette megoldással biztonságban tudhatja adatait: titkosít, és biztonsági mentést hoz létre mindenről, hogy semmi ne sérüljön vagy vesszen el.


3. Felhasználóbarát UI

Legyen szó bármilyen hatékony eszközről, ha a felhasználók és az érintettek nem értik a teljes funkcionalitását, nem fogják tudni teljesen kihasználni az általa nyújtott lehetőségeket. Az Easy Project egy hatékony és jól felszerelt projektmenedzsment-eszköz, melynek a kényelmes és könnyen használható felhasználói felülete biztosítja, hogy a funkciói teljes mértékben hasznosíthatóak.

A felhőn üzemeltetett Easy Project-alkalmazás egy felhasználóbarát, interaktív és felettébb komfortos interfészt kínál, ami az összes érintettnek lehetővé teszi, hogy megfelelően fel- és kihasználják a funkcióit.


4. Frissítések

felhőalapú Easy Project-eszköz sokat számít, ha hosszú távon szeretné biztosítani projektmenedzsmentjét. Az Easy Project folyamatosan új frissítéseket dob ki, kijavítja a hibákat és új funkciókat hoz be, hogy biztosítsa a gördülékeny projektmenedzsmentet.

Ha az Easy Project felhőalapon üzemeltetett változatát használja, menedzsmenti infrastruktúrája naprakész lesz, az új frissítéseket és funkciókat pedig hibátlanul integrálhatja anélkül, hogy zavart okozna mindennapi tevékenységeiben.

Mivel a cégek nagymértékben projektmenedzsment-eszközökre támaszkodnak műveleteik és folyamataik lebonyolításánál, a felhőalapú Easy Projecthez hasonló eszközök biztosíthatják a zavaró tényezőktől mentes projektmenedzsment-élményt.


5. Támogatás

Mivel az Easy Project egy korszerű projektmenedzsment eszköz, egy dedikált támogató mechanizmussal is fel van szerelve. Ha a felhőalapú Easy Projectet használja, hozzáférést kap egy professzionális támogatói csatornához, amely olyan szakértőkből áll, akik kiismerik magukat az Easy Project eszközein, és a lehető legrövidebb időn belül nyújtanak személyre szabott megoldást minden problémájára.

Ezzel biztosíthatná, hogy a problémák nem állítanak akadályt fejlődése elé, és aktív hozzáférése lenne egy támogatói csapathoz, ezzel növelve koncentrációját és produktivitását.


6. Funkciók az optimalizált teljesítmény érdekében

A projektmenedzsment terjedelmét nem lehet szigorú szabályok, gyakorlatok és normák közé beszorítani. A projektmenedzsmentnek rugalmasnak kell maradnia, hogy összhangban legyen az adott projekt típusával és körülményeivel. Pontosan itt jön be a képbe az Easy Project üzemeltetett alkalmazása, amely funkciók széles skáláját bocsátja rendelkezésére: olyan funkciókat, melyeket egyéni elvárásai alapján integrálhat vállalkozásába.

Mindegyik eltérő funkcionalitással bír: Agilis táblaÜtemezőGitLab-integrációMunkaidő-nyilvántartások és a HelpDesk-funkció, csak hogy néhányat megemlítsünk.


Konklúzió

Az Easy Project – amelyet sok szervezet előszeretettel használ – kétségkívül az egyik legjobb projektmenedzsment-eszköz a piacon. Bár az alkalmazás igen rugalmas az üzembe helyezés és a használat terén, fontos optimalizálni annak érdekében, hogy igazán ki lehessen használni. Ahogy fentebb is írtuk, az Easy Project üzemeltetett eszköze egy olyan opció, amelynek segítségével úgy használhatja ki maximálisan ennek a projektmenedzsment-eszköznek az előnyeit, hogy biztosan nem ad lejjebb a költséghatékonyságból, a teljesítményből, a kényelemből és a biztonságból.

Minden funkcióval rendelkező szoftver a modern projektmenedzsernek? Easy.

A leghatékonyabb projektmenedzsment eszközök egyetlen szoftverben.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések