Egyszerű projektmenedzsment - Esettanulmányok

Az Easy Project IT support megoldásának bevezetése kisvállalati környezetbe

Cégünk legjelentősebb partnere a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., ahol 2010. év óta használatos komplex számlázási és ügyfélszolgálati rendszerének KASSZA alrendszerével kapcsolatos továbbfejlesztési és támogatási feladatokat látjuk el.

Egységesített projektmenedzsment az IT szolgáltatási szektorban

A Seidor Consulting egy multinacionális technológiai tanácsadó cég, mely szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az alkalmazásfejlesztést és -karbantartást, az infrastruktúrákat és az IT-kiszervezést.

Project portfolio management using Easy Project in energetics - innogy Czech Republic

Projektportfólió-kezelés Easy Project segítségével az energetikában - innogy Csehország Esettanulmány

Az Innogy fogyasztói számára elsősorban a földgáz, elektromosság és fűtés szolgáltatásra, ezen kívül pedig a távhőművek kombinált hő- és energiatermelésére, valamint a tiszta mobilitási megoldásokra fókuszál.

Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel - myComfort Esettanulmány

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.

Az Easy Project IT support megoldásának alkalmazása KKV szektorban – EuroMACC

A EuroMACC Kft. 1996 óta van jelen a KKV szektorban. Ezalatt a közel 25 év alatt számos szakmai szakértelemre tettünk szert, és születtek iparág specifikus megoldások.

ESONIC - Linking existing accounting FlexiBee with Easy Project - Case Study
Field:

Industrial Automation

Projekt menedzsment gyártási és építészeti projektekben

Az ESONIC Inc. cseh vállalat a technológiai foylamatok és termelőegységek ipari automatizációjában érdekelt. A belső és külső projektmenedzsment szükségletek ellátására szükségük volt egy ilyen szoftverre.

Complete project life-cycle management in the banking sector - PPF Banka

Teljes életciklus menedzsment a bankszektorban - PPF Banka Esettanulmány

Az Easy Project bevezetése előtt a PPF Banka olyan klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint a MS Excel (mérföldkövek, feladatok, költségvetés és erőforrások nyomon követésére), a MS PowerPoint (állapotjelentések elkészítésére), illetve a MS Project (mérföldkövek és projektütemterv nyomon követésére).

Change Management  - Schneider Electric - Easy Project
Field:

Energy

Változások kezelése a termelési ágazatban - Schneider Electric esettanulmány

A Schneider Electric olyan összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és a folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A vállalat mélyen elköteleződött a fenntartható fejlődés mellett, és fontosnak tartja a K+F-be való befektetést, hogy megőrizze innovációs készségét és egyediségét.

Project portfolio management using Easy Project in finance - AXA Group Czech Republic and Slovakia
Antonín Buňka:

Projektiroda vezető

Projektportfólió-menedzsment a pénzügyi szektorban az Easy Project használatával - AXA Cseh Köztársaság és Szlovákia Esettanulmány

Az AXA Csoport biztosításban és eszközkezelésben a világ vezető cégei között szerepel. A világ 63 országában több, mint 171 ezer alkalmazott-tal szolgál ki 105 millió ügyfelet. A csoport szerepel a legfontosabb nemzetközi SRI indexekben, mint például a Dow Jones Fenntarthatósági (DJSI) és az FTSE4GOOD Index. Alapító tagja az Egyesült Nemzetek Pénzügyi Kezdeményezésének (UNEP FI), az Egyesült Nemzetek Fenntartható Biztosítási Alapelveinek (PSI), és aláírója az Egyesült Nemzetek Felelős Befektetési Alapelveinek.

Transporeon case study on efficient resource management in transport logistics
Field:

IT solution in logistics

Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi az effektívebb erőforráskezelést.

Project Portfolio Management in the production industry - Bosch Diesel
Field:

Manufacturing

Projekt portfólió kezelés a termelési ágazatban - Bosch Diesel esettanulmány

Bosch Diesel s.r.o Jihlavában Bosch csoport része, és egy olyan telepet üzemeltet, amelynek fenntartási költségei 700 millió eurót is elérik. 1994-ben 160 munkást foglalkoztattak, majd fokozatos fejlődéssel ma már a csoport egyik legnagyobb termelési egysége a dízelbefecskendezéses rendszerek számára.

Support System for heavy machinery - Wirtgen America

Támogatási rendszerek nehéz gépezetek előállítására

A Wirtgen America szolgáltatásokat nyújt 250 helyen az Egyesült Államokban és Kanadában, elosztóhálózatuk 35 képviselőt számlál. Az eladási hálózat építőipari berendezéseket ad el és szállít ki a tradícionálisan ismert termékmárkákból: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, és BENNINGHOVEN.

Project management innovations supported by Easy Project - JIRI models

Az Easy Project által támogatott projektkezelési innovációk - JIRI models Esettanulmány

Cseh vállalat piseki székhellyel A vállalat termékek kiadásával és népszerűsítésével foglalkozik, főleg érdekes és kreatív gyermekkönyvekkel. Hosszú ideje dolgoznak együtt hazai és külföldi licencgazdákkal (Walt Disney, Star Wars, Hello Kitty, Krtek, etc...).

Odense Letbane

Interfész menedzsment a tömegközlekedésben - Odense Letbane esettanulmány

Az Odense Letbane (helyiérdekű vasút) egy tervezett közlekedési rendszer Odenseben, Dániában. A projektben a 14.5 vasútvonalat fektetnek le 2020-ig. Több alvállalkozó dolgozik a megvalósításon. A különböző működéseik koordinálásához egy interfész menedzsment eszközt kell használniuk.

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések