Content

Az Easy Project IT support megoldásának bevezetése kisvállalati környezetbe

Cégünk legjelentősebb partnere a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., ahol 2010. év óta használatos komplex számlázási és ügyfélszolgálati rendszerének KASSZA alrendszerével kapcsolatos továbbfejlesztési és támogatási feladatokat látjuk el.


Egységesített projektmenedzsment az IT szolgáltatási szektorban – Seidor Consulting

A Seidor Consulting egy multinacionális technológiai tanácsadó cég, mely szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az alkalmazásfejlesztést és -karbantartást, az infrastruktúrákat és az IT-kiszervezést.


Projekt portfólió menedzsment az energetikai iparban az Easy Project használatával - innogy, Cseh Köztársaság

Az Innogy fogyasztói számára elsősorban a földgáz, elektromosság és fűtés szolgáltatásra, ezen kívül pedig a távhőművek kombinált hő- és energiatermelésére, valamint a tiszta mobilitási megoldásokra fókuszál.


Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.


Az Easy Project IT support megoldásának alkalmazása KKV szektorban – EuroMACC

A EuroMACC Kft. 1996 óta van jelen a KKV szektorban. Ezalatt a közel 25 év alatt számos szakmai szakértelemre tettünk szert, és születtek iparág specifikus megoldások.

 

Euromacc1

 

Euromacc2

 


Projekt menedzsment gyártási és építészeti projektekben

Az ESONIC Inc. cseh vállalat a technológiai foylamatok és termelőegységek  ipari automatizációjában érdekelt.  A belső és külső projektmenedzsment szükségletek ellátására szükségük volt egy ilyen szoftverre.


FG Forrest -megoldások az effektív projekt menedzselésre

A vállalatok 18 éve működik, több száz sikeresen befejezett projektet tudhat maga mögött a web design és digitális média világában. A vállalat az Easy Projectet főleg az erőforrások és projektek kezelésére alkalmazza. Ezen felül örömmel vették az előző Is-szel való integrációt is.


Xella CZ - Az Ytong építési anyagok gyártója

Az Ytong építési anyagok gyártója az Easy Projectet főleg hosszútávú projektjeiben, marketingre és IT  szükségleteire használja.


Internet Projekt a.s. - IT projekt menedzsment

Internet Projekt, a.s. internet portálokat és applikációkat készít. Az egyik legnagyobb webes vállalat a Cseh Köztársaságban. Az Easy Projectet főleg  a projektek ellenőrzésére és a támogatás javítására használják.


Teljes életciklus menedzsment a bankszektorban - PPF Banka

Az Easy Project bevezetése előtt a PPF Banka olyan klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint a MS Excel (mérföldkövek, feladatok, költségvetés és erőforrások nyomon követésére), a MS PowerPoint (állapotjelentések elkészítésére), illetve a MS Project (mérföldkövek és projektütemterv nyomon követésére).


PeckaDesign -projekt menedzselés a webtervezésben

„Szeméyre szabott webes megoldásokat hozunk létre a PeckaDesignban . Szeretjük ezt a munkát. Már 10 éve sikerül a lehető legjobb minőséget nyújtani.” Basecampről váltottak Easy Projectre, mivel az előző termék túl egyszerű volt igényeik kielégítésére.


Változások kezelése a termelési ágazatban - Schneider Electric esettanulmány

A Schneider Electric olyan összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és a folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A vállalat mélyen elköteleződött a fenntartható fejlődés mellett, és fontosnak tartja a K+F-be való befektetést, hogy megőrizze innovációs készségét és egyediségét.


A megfelelő szoftver kiválasztása (interjú a Become s.r.o. vezérigazgatójával)

A Become s.r.o. dinamikus vállalat, amely a nagyvállalati információs technológiákban érdekelt. Robert Zavacký-t kérdeztük a szlovák vállalat vezérigazgatóját , hogyan is választották ki a projekt menedzselési szoftverüket, és miért döntöttek az Easy Project mellett.


Projektportfólió-menedzsment a pénzügyi szektorban az Easy Project használatával - AXA Cseh Köztársaság és Szlovákia

Az AXA Csoport biztosításban és eszközkezelésben a világ vezető cégei között szerepel. A világ 63 országában több, mint 171 ezer alkalmazott-tal szolgál ki 105 millió ügyfelet. A csoport szerepel a legfontosabb nemzetközi SRI indexekben, mint például a Dow Jones Fenntarthatósági (DJSI) és az FTSE4GOOD Index. Alapító tagja az Egyesült Nemzetek Pénzügyi Kezdeményezésének (UNEP FI), az Egyesült Nemzetek Fenntartható Biztosítási Alapelveinek (PSI), és aláírója az Egyesült Nemzetek Felelős Befektetési Alapelveinek.


Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi  az effektívebb erőforráskezelést.


Projekt portfólió kezelés a termelési ágazatban - Bosch Diesel esettanulmány

Bosch Diesel s.r.o  Jihlavában  Bosch csoport része, és egy olyan telepet üzemeltet, amelynek fenntartási költségei 700 millió eurót is elérik. 1994-ben 160 munkást foglalkoztattak, majd fokozatos fejlődéssel ma már a csoport egyik legnagyobb termelési egysége a dízelbefecskendezéses rendszerek számára.


Támogatási rendszerek nehéz gépezetek előállítására - Wirtgen America esettanulmány

A Wirtgen America szolgáltatásokat nyújt 250 helyen az Egyesült Államokban és Kanadában, elosztóhálózatuk 35 képviselőt számlál. Az eladási hálózat építőipari berendezéseket ad el és szállít ki a tradícionálisan ismert termékmárkákból: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, és BENNINGHOVEN.


Az Easy Project által támogatott projektkezelési innovációk - JIRI models

Cseh vállalat piseki székhellyel A vállalat termékek kiadásával és népszerűsítésével foglalkozik, főleg érdekes és kreatív gyermekkönyvekkel. Hosszú ideje dolgoznak együtt hazai és külföldi licencgazdákkal (Walt Disney, Star Wars, Hello Kitty, Krtek, etc...).


Interfész menedzsment a tömegközlekedésben - Odense Letbane esettanulmány

Az Odense Letbane (helyiérdekű vasút) egy tervezett közlekedési rendszer Odenseben, Dániában. A projektben a 14.5 vasútvonalat fektetnek le 2020-ig. Több alvállalkozó dolgozik a megvalósításon. A különböző működéseik koordinálásához egy interfész menedzsment eszközt kell használniuk.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre