Content

Air Technology - technológiai egységek, épületek

Az Air Technology légkondicionáló, hűtő, és máselektromos berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozik. Air Technology az Easy Projectet építési projektekben, installációkban, szolgáltatások kezelésére, adminisztrációra és marketingre használja. Az Easy Project egy SAP nevű ERP rendszerhez kapcsolódik.


JSC OmskElectro - solution for clients maintenance

JSC OmskElectro is a statewide electric power provider who overlooks regional electric network and respective services in the whole region of Omsk. Easy Project helps improve their business - constantly.


Easy Project a működőképes időbejelentésért

E-tanulás
Munkavállalók: 100-ig
MARSHALL CAVENDISH EDUCATION (MC Education) a vezető e-tanulással foglalkozó szolgáltató Szingapúrban. Az Easy Project segít a vállalat menedzselésében (különös tekintettel a munkaidő számontartásában), hogy hatékonyabban működhessenek, illetve a versenytársak előtt járjanak.


Regionális és helyi hatóságok - Projektmenedzsment

Chomutov város az Easy Project EU és befektetési projektek számontartására alkalmazza. A cél a futó projektek ellenőrzése éés koordinálása volt. 


Cemex - IT Projektmenedzsment

A Cemex nemzetközi vállalat, amely az építőiparban és anyaggyártásban érdekelt az Easy Projectet IT projektjeinek kezelésére használja.


Awara - IT Projektmenedzsment

Az Awara IT Solutions Oroszország egyik vezető IT szolgáltatója. Az Awara széleskörű ügyfélréteggel rendelkezik Skandináviában és Nyugat-Európában is. Az Easy Projectet a támmogatás és a projekt menedzselés összekapcsolásának érdekében használják.


Szállítási Minisztérium - A kabinet adminisztrációs szükségletei

Az Easy Projectet a Szállítási Minisztériumban is használják. A miniszteri iroda főleg a különböző alegységek projektjeinek koordinálására használja, továbbá feladatok létrehozására a találkozókból, amellyel  igen sok papíralapú dokumentációt lehet megelőzni.


KERATECH, mérnőki projektek kezelése

A KERATECH egy moder vállalat, saját termelőüzemmel, ahol tűzálló anyagokat készítenek. Az Easy Projectet itt az ügyfelek rendeléseinek és elérhetőségeinek számontartására használják.


Boomerang Publishing -projekt menedzselés a médiában

A Boomerang Publishing az Easy Projectet teljes egészében munkába állítja -projekt tervezésben, erőforrás felhasználásban, számlázásban, rendelésben, és a pénzügyi megtérülés ellenőrzésében. A vállalat több, mint 5000 aktív projektet tárol az Easy Projectben.


Hatékonyabb projektmenedzsment az autóiparban - Lear Corporation

A Lear Corporation komponenseket gyárt különböző autóipari cégeknek. A Lear Corporationnek 235 leányvállalata van 34 országban. Eredetileg offline eszközöket használtak a projektek kezelésére, de ez túlhaladottnak és kevésbé hatékonynak bizonyult.


Komprehenzív projekt menedzselési megoldások a Banzaiban

Az év végén egy funkciógazdag Easy Project implementációt hoztunk létre a Banzai projekt és feladat menedzselési igényeiek kielégítésére. A közös munka így folyt:


Projekt menedzselés a Hobra-Školníkban

A Hobra-Školník egy Kelet-csehországi vállalat, amely ipari szűrési és izolációs technológiákat szállít egész Európába. Az Easy Projectet az IT működési programban szerezték be, és termékfejlesztésre, kutatásokra, marketingre és eladások követésére használják.


DIGITECH ČR - projekt menedzselés a szoftverfejlesztésben

DIGITECH ČR már 15 éve működik, logisztikai és elosztási feladatok megoldására gyárt szoftvereket. Az Easy Projectet a projektek kezelésére, valamint a Helpdeskre használják.


Projekt menedzsment gyártási és építészeti projektekben

Az ESONIC Inc. cseh vállalat a technológiai foylamatok és termelőegységek  ipari automatizációjában érdekelt.  A belső és külső projektmenedzsment szükségletek ellátására szükségük volt egy ilyen szoftverre.


FG Forrest -megoldások az effektív projekt menedzselésre

A vállalatok 18 éve működik, több száz sikeresen befejezett projektet tudhat maga mögött a web design és digitális média világában. A vállalat az Easy Projectet főleg az erőforrások és projektek kezelésére alkalmazza. Ezen felül örömmel vették az előző Is-szel való integrációt is.


Xella CZ - Az Ytong építési anyagok gyártója

Az Ytong építési anyagok gyártója az Easy Projectet főleg hosszútávú projektjeiben, marketingre és IT  szükségleteire használja.


Internet Projekt a.s. - IT projekt menedzsment

Internet Projekt, a.s. internet portálokat és applikációkat készít. Az egyik legnagyobb webes vállalat a Cseh Köztársaságban. Az Easy Projectet főleg  a projektek ellenőrzésére és a támogatás javítására használják.


PeckaDesign -projekt menedzselés a webtervezésben

„Szeméyre szabott webes megoldásokat hozunk létre a PeckaDesignban . Szeretjük ezt a munkát. Már 10 éve sikerül a lehető legjobb minőséget nyújtani.” Basecampről váltottak Easy Projectre, mivel az előző termék túl egyszerű volt igényeik kielégítésére.


A megfelelő szoftver kiválasztása (interjú a Become s.r.o. vezérigazgatójával)

A Become s.r.o. dinamikus vállalat, amely a nagyvállalati információs technológiákban érdekelt. Robert Zavacký-t kérdeztük a szlovák vállalat vezérigazgatóját , hogyan is választották ki a projekt menedzselési szoftverüket, és miért döntöttek az Easy Project mellett.


Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi  az effektívebb erőforráskezelést.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

or

nincs hitelkártya vagy telepítés nem szükséges