Content

Smart Home megoldások szállításának előmozdítása projektkezelő szoftverrel

A myComfort egy kis cseh vállalat, amely otthoni felhasználókat és üzleteket is Smart Home megoldásokkal, valamint ezek integrálásával és implementációjával látja el.


Teljes életciklus menedzsment a bankszektorban - PPF Banka

Az Easy Project előtt a PPF Banka klasszikus Microsoft Office programokat használt, mint MS Excel (mérföldkövek számontartására, feladatokhoz, költségvetésre és erőforrásokra), a MS PowerPointot (státusjelentések elkészítésére), illetve MS Projectet (mérföldkövek és időbeosztás).


Változások kezelése a termelési ágazatban - Schneider Electric esettanulmány

A Schneider Electric olyan  összekapcsolt technológiákat és megoldásokat fejleszt az energia és folyamatok kezelésére, amelyek biztonságosak, megbízhatóak, hatékonyak és fenntarthatóak. A csoport jelentős befektetéseket eszközölt az R&D-ben, azért, hogy előmozdítsa az újító szellemet és a differenciációt. Ez mellett szem előtt tartják a fenntartható energiák felhasználásának terjesztését is.


Projektmenedzsment az autóiparban - Lear Corporation esettanulmány

A sikeres üzlet és a relevancia alapja a versenyorientált autóiparban az újításokban és a folyamatok megfelelő szervezésében van, és ezt a Lear Corporation cseh leányvállalatában is szem előtt tartják.


Projekt portfólió kezelés a termelési ágazatban - Bosch Diesel esettanulmány

Bosch Diesel s.r.o  Jihlavában  Bosch csoport része, és egy olyan telepet üzemeltet, amelynek fenntartási költségei 700 millió eurót is elérik. 1994-ben 160 munkást foglalkoztattak, majd fokozatos fejlődéssel ma már a csoport egyik legnagyobb termelési egysége a dízelbefecskendezéses rendszerek számára.


Projekt menedzsment gyártási és építészeti projektekben

Az ESONIC Inc. cseh vállalat a technológiai foylamatok és termelőegységek  ipari automatizációjában érdekelt.  A belső és külső projektmenedzsment szükségletek ellátására szükségük volt egy ilyen szoftverre.


FG Forrest -megoldások az effektív projekt menedzselésre

A vállalatok 18 éve működik, több száz sikeresen befejezett projektet tudhat maga mögött a web design és digitális média világában. A vállalat az Easy Projectet főleg az erőforrások és projektek kezelésére alkalmazza. Ezen felül örömmel vették az előző Is-szel való integrációt is.


Támogatási rendszerek nehéz gépezetek előállítására - Wirtgen America esettanulmány

A Wirtgen America szolgáltatásokat nyújt 250 helyen az Egyesült Államokban és Kanadában, elosztóhálózatuk 35 képviselőt számlál. Az eladási hálózat építőipari berendezéseket ad el és szállít ki a tradícionálisan ismert termékmárkákból: WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN, és BENNINGHOVEN.


Xella CZ - Az Ytong építési anyagok gyártója

Az Ytong építési anyagok gyártója az Easy Projectet főleg hosszútávú projektjeiben, marketingre és IT  szükségleteire használja.


Internet Projekt a.s. - IT projekt menedzsment

Internet Projekt, a.s. internet portálokat és applikációkat készít. Az egyik legnagyobb webes vállalat a Cseh Köztársaságban. Az Easy Projectet főleg  a projektek ellenőrzésére és a támogatás javítására használják.


Az Easy Project által támogatott projektkezelési innovációk - JIRI models

Cseh vállalat piseki székhellyel A vállalat termékek kiadásával és népszerűsítésével foglalkozik, főleg érdekes és kreatív gyermekkönyvekkel. Hosszú ideje dolgoznak együtt hazai és külföldi licencgazdákkal (Walt Disney, Star Wars, Hello Kitty, Krtek, etc...).


PeckaDesign -projekt menedzselés a webtervezésben

„Szeméyre szabott webes megoldásokat hozunk létre a PeckaDesignban . Szeretjük ezt a munkát. Már 10 éve sikerül a lehető legjobb minőséget nyújtani.” Basecampről váltottak Easy Projectre, mivel az előző termék túl egyszerű volt igényeik kielégítésére.


Interfész menedzsment a tömegközlekedésben - Odense Letbane esettanulmány

Az Odense Letbane (helyiérdekű vasút) egy tervezett közlekedési rendszer Odenseben, Dániában. A projektben a 14.5 vasútvonalat fektetnek le 2020-ig. Több alvállalkozó dolgozik a megvalósításon. A különböző működéseik koordinálásához egy interfész menedzsment eszközt kell használniuk.


A megfelelő szoftver kiválasztása (interjú a Become s.r.o. vezérigazgatójával)

A Become s.r.o. dinamikus vállalat, amely a nagyvállalati információs technológiákban érdekelt. Robert Zavacký-t kérdeztük a szlovák vállalat vezérigazgatóját , hogyan is választották ki a projekt menedzselési szoftverüket, és miért döntöttek az Easy Project mellett.


Transporeon - effektív erőforráskezelés a logisztikában

A TRANSPOREON csoport 3 SaaS megoldást ajánl, amelyek jelenleg több, mint 1000 szállítóval, 45 000 szállítmánnyal, valamint 100 000 felhasználóval állnak kapcsolatban 85 országból. Az Easy Project lehetővé teszi  az effektívebb erőforráskezelést.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

vagy

nincs szükség hitelkártyára vagy telepítésre