Content

Az első lépések a könnyebb projekt menedzselésben Ismerje meg az Easy Project alapjait, és tanulja meg használatát a Képzési központban!

Feladatok követése

A feladat az Easy Project alapvető rekordtípusa. Tanulja meg, hogyan lehet létrehozni, frissíteni, követni őket ezzel a rövid vdeóanyaggal.


Idő követése

Tanulja meg, hogy alkalmazottai hogyan követhetik munkaidejüket, és ezt a menedzserek hogyan ellenőrizhetik.


Agilis tábla

Az Easy Project Agilis megoldásokat is kínál, mint a Kanban, Scrum, Swimlanes, Hátralékok, Napi eredménykimutatások... nézze meg a videót a további infókért.


Erőforrási főterv

Miután megtanulta hogyan oszthatja ki a feladatokat Erőforrási főterv segítségével, láthatja majd, hogy a tervezési folyamat könnyebb, hatékonyabb lesz, az időbeni végrehajtás pedig biztosított.


Munkalebontási struktúra

Első lépések a projekt menedzsmentben a WBS eszköz segítségével. Könnyedén felbonthatja a projekteket kezelhetőbb egységekbe, és teljes rálátása lesz a projektre a különböző szűrők segítségével.


Projekt erőforrás kezelés

A feladatokat könnyen megtervezheti az Erőforrás kezelés eszközzel, kioszthatja őket munkatársainak.


Portfólió Gantt

Portfólió Gantt lehetővé teszi a projektek teljes áttekintését és tervezésüket fogd és húzd módszerrel.


Gantt diagram

Gantt diagrammal egyszerűen beállíthatja a kezdési és efejezési időpontokat, at időzítést, a mérföldköveket és alapvonalakat. Tudjon meg többet ebből az anyagból.


Jelentéskészítő eszközök

Az Easy jelentéskészítő eszközeivel gyorsan diagrammokat tud készíteni, és sokat segít a hatékonysági jelentés elkészítésében. Válasszon ki egy listát, adja meg a változókat, és már kész is.


Új projektek és sablonok

Készítsen új projekteket és projekt sablonokat pár kattintással az Easy Projectben. Tanulja meg, hogyan állíthatja be a felhasználókat és modulokat, valamint az opciókat.


Additional information

Próbálja ki az Easy Project szoftvert ingyenesen

Minden funkció elérhető | SSL tanúsítvány | Napi mentések

or

nincs hitelkártya vagy telepítés nem szükséges